Menu

Obavijest kupcima o zajedničkim mjerama prevencije virusa COVID - 19

Obavijest kupcima o zajedničkim mjerama prevencije virusa COVID - 19 - ilustracija

Dragi naši kupci,

Društveno odgovorno ponašanje duboko je ukorijenjeno u naše poslovanje, a u situaciji koja je malo koga uspjela zaobići, želimo podijeliti s vama naša razmišljanja i načine koji će kupnju učiniti sigurnijom za vaše zdravlje.

Jedna od temeljnih mjera prevencije širenja Coronavirusa smanjeno je kretanje pa vjerujemo da mnogi od vas rade od kuće. Pozivamo vas i da kupnju obavite on-line putem stranice naše internetske trgovine.

Zdravlje je najvažnije.

Nosimo rukavice, dezinficiramo površine, poštujemo udaljenost i s posebnom pažnjom postupamo s vašim pošiljkama. Ograničili smo kretanje, minimiziramo svaki nepotreban kontakt i vrlo odgovorno se odnosimo s ovom situacijom. Kako mi, tako i djelatnici dostavnih službi s kojima surađujemo.

Savjetujemo da odaberete načine plaćanja unaprijed (kartično putem interneta, uplatom na račun) i tako kontakt pri dostavi svedete na minimum. Ukoliko ipak odaberete plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja, molimo da pripremite točan iznos vrijednosti pošiljke i na taj način brže i jednostavnije pošiljku preuzmete od dostavljača. 

U ovom razdoblju naša poslovnica u Bjelovaru radit će u uobičajenom vremenskom terminu, ali uz posebne mjere opreza. 

Sve prepreke savladat ćemo u hodu, u najboljoj vjeri prema našim kupcima i s velikim nastojanjem opravdati povjerenje koje ste nam pri kupnji poklonili.

Vaša Ikoma