Terran - do novog krova nikad nije bilo lakše doći!

Terran - do novog krova nikad nije bilo lakše doći!

Zašto baš Terran? A zašto ne...

U nastavku Vam donosimo pregršt malih i velikih razloga zbog kojih ćete razmotriti kupnju upravo Terran betonskog crijepa.

 • Zato što je Terran crijep prirodan

  Iako je taj epitet najčešće vezan uz glinene crjepove, betonski crijep je isto tako izrađen od prirodnih sastojaka i može biti puno, puno kvalitetniji.


 • Zato što Terran crijep dolazi u pregršt lijepih boja

  Terran crjepovi dolaze u širokoj lepezi boja i pružaju mogućnost bezgranične kreativnosti, a boja ne blijedi!


 • Zato što je Terran crijep trajan

  Proizvodnja betonskog crijepa započinje još u 19. stoljeću, a iako je današnji proizvodni proces automatiziraniji i kvalitetniji, zanimljivo je napomenuti da neki od tih krovova još uvijek vrijedno čuvaju svoje objekte – 150 godina nakon postavljanja!


 • Zato što je Terran crijep jednostavno postavljati

  Geometrijski oblici i točnost mjera čine betonski crijep miljenikom krovopokrivača. Jednostavno ga je postavljati i zamijeniti!


 • Zato što Terran površinska obrada čuva kvalitetu vašeg crijepa

  Kvaliteta površinske obrade čuva crijep od prirodnih utjecaja okoliša i na taj način produžuje njegov vijek trajanja i što je najvažnije, ne dozvoli mahovini da od vašeg lijepog krova načini travnjak.


 • Zato što Terran crijep čini odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju krova

  Svi volimo ljetne kiše, ali ne želimo čuti kako odzvanjaju na našem krovu… Kvalitetan betonski crijep odlična je zvučna izolacija.


Dakako, osim da bude najljepši u susjedstvu, krov ima mnoštvo odgovornih zadaća, a Terran će udovoljiti i najozbiljnijim zahtjevima.


Sada kada znate zašto, odabir postaje dječja igra… koji od profinjenih Terran crjepova odabrati, ostavljamo vama na izbor, a mi smo tu da vam pomognemo realizirati kupnju! Javite se!

 

Izdvojeno iz ponude