Trošak dostave je vrlo visok? 

Trošak dostave je vrlo visok? 

Provjerite moguće razloge:

Težina: 

Težina proizvoda veća je od maksimalne dozvoljene za paketni ili paletni transport dostavnim službama. Narudžbu koja sadrži ovakav proizvod nije moguće poslati dostavnom (kurirskom) službom, već je za istu potrebno organizirati poseban (pojedinačni) transport od našeg skladišta do mjesta dostave.

Dužina:

Dužina proizvoda premašuje maksimalno dozvoljenu u zbirnom transportu. Za slanje dostavnom (kurirskom) službom prihvatljiva dužina proizvoda je do 2 m, što znači da je potrebno organizirati poseban (pojedinačni) transport od našeg skladišta do mjesta dostave.

Volumen:

Volumen proizvoda veći je od maksimalno dozvoljenog za slanje dostavnim službama. Narudžbu koja sadrži ovakav proizvod nije moguće poslati dostavnom (kurirskom) službom, već je za istu potrebno organizirati poseban (pojedinačni) transport od našeg skladišta do mjesta dostave.

Što možete učiniti?

Maknuti iz košarice proizvod koji povećava trošak dostave ili povećati količine - dopuniti kapacitet dostavnog vozila čime će odnos troška dostave i ukupne vrijednosti narudžbe postati prihvatljiviji.

Savjetujemo

U ovisnosti o vrijednosti narudžbe, na cijenu dostave odobravamo popust. Povećanjem ukupne vrijednosti narudžbe trošak dostave biti će manji, a u konačnici on za Vas može biti i besplatan.

U ovakvim situacijama, nepovoljnog odnosa ukupnog iznosa narudžbe i samog troška dostave, povjerite treba li Vam još nešto i napunite kamion.