Električni bojler, protočni 3,5 kW - VAILLANT miniVED H 3/2

1.207,13 kn / komad 1.341,25 kn - 10%
Predviđeni rok dostave na Vašu adresu:
Hrvatska 1.10.2020. - 6.10.2020.
Slovenija 2.10.2020. - 7.10.2020.
AT,DE,EU 5.10.2020. - 9.10.2020.

Predviđeni rok podložan je promjenama, a ovisi o odnosu količine svakog pojedinog proizvoda u Vašoj košarici i trenutno raspoložive količine istih proizvoda na našem skladištu. Relevantan predviđeni rok dostave robe je onaj koji je naveden u trenutku zaključivanja narudžbe.

Dostava Cijena dostave prikazana je u pregledu košarice, prije zaključivanja narudžbe. Dodajte u košaricu sve željene proizvode, zatim u pregledu košarice upišite broj pošte mjesta za dostavu robe. Cijena dostave za Vašu narudžbu automatski će se prikazati u košarici.

Iskazana je cijena s popustom za jednokratno plaćanje Robu dostavljamo na području Europske unije Sigurno plaćanje internetskim bankarstvom, uplatnicom, pouzećem, gotovinom ili karticama do 24 rate U cijenu je uračunato 25% PDV-a Povrat robe moguć je u roku od 14 dana.

Hrvatska Slovenija Austrija Njemačka Europska unija MasterCard Maestro Visa Premium Visa Diners Discover

Visokotlačni, protočni, električni bojler VAILLANT mini VED H 3/2

• Priprema tople vode na protočnom načelu, s ograničenom količinom
• Visokotlačna verzija uređaja
• Nazivni učin: 3,5 kW
• Razred energetske učinkovitosti: "A"
• Učinkovita zaštita od mlaza vode IP 24
• Izljevne količine tople vode: 2,0 lit/min do 3,3 lit/min

Hidraulički protočni grijač miniVED idealan je za zagrijavanje vode s ograničenom količinom na jednom izljevnom mjestu (pranje ruku). Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, uređaj je moguće lako uklopiti ispod izljevnog mjesta. Dovoljno je osigurati samo priključak na električnu mrežu (monofazni) i topla voda je tu. Ovisno o tipu slavine, korisniku je na raspolaganju nikotlačana ili visokotlačna verzija uređaja. Regulacijom protoka unutar samog uređaja, korisnik može odabrati uz manji protok - višu temperaturu, odnosno uz veći protok - nižu temperaturu.

Možda će Vam trebati i...