Impregnacija (predpremaz) za prionjivost keramike 5 L - ROFIX AP 320

33,64 kn / litra 42,05 kn - 20%
Minimalna količina (pakiranje): 5 litra (168,20 kn)
Preostala raspoloživa količina: 40 litra
Predviđeni rok dostave na Vašu adresu:
Hrvatska 28.6.2022. - 1.7.2022.
Slovenija 29.6.2022. - 4.7.2022.
AT,DE,EU 30.6.2022. - 6.7.2022.

Predviđeni rok podložan je promjenama, a ovisi o odnosu količine svakog pojedinog proizvoda u Vašoj košarici i trenutno raspoložive količine istih proizvoda na našem skladištu. Relevantan predviđeni rok dostave robe je onaj koji je naveden u trenutku zaključivanja narudžbe.

Dostava Cijena dostave prikazana je u pregledu košarice, prije zaključivanja narudžbe. Dodajte u košaricu sve željene proizvode, zatim u pregledu košarice upišite broj pošte mjesta za dostavu robe. Cijena dostave za Vašu narudžbu automatski će se prikazati u košarici.

Iskazana je cijena s popustom za jednokratno plaćanje Robu dostavljamo na području Europske unije Sigurno plaćanje internetskim bankarstvom, uplatnicom, pouzećem, gotovinom ili karticama do 36 rata U cijenu je uračunato 25% PDV-a Povrat robe moguć je u roku od 14 dana.

Hrvatska Slovenija Austrija Njemačka Europska unija MasterCard Maestro Visa Premium Visa Diners Discover

RÖFIX AP 320 Predpremaz za prionjivost, primjenjiv za lijepljenje keramike na glatke i neupojne površine, kao npr. pločica na pločicu.

Utrošak: 0,2 litara / m2

Specijalni predpremaz za zidove i podove, bez otapala, sadrži kvarcni pijesak. Za unutarnju i vanjsku upotrebu. Za prethodnu obradu slabo upojnih ili neupojnih podloga, kao što su npr. nosivi beton ili stara keramika, prije nanošenja mase za izravnavanje/niveliranje poda ili ljepila za keramiku.
Svestrano upotrebljiv, specijalni predpremaz bez razrjeđivača, pojačan kvarcnim pijeskom, za pripremu glatkih ili slabo upojnih do neupojnih podloga (pod i zid) unutra i vani.
RÖFIX AP 320 stvara prionjivost na glatkim, slabo upojnim do neupojnim podlogama kao glatko šalovanim betonima, pločicama, nosivim drvenim podlogama i itd., prijanja na mnogim metalima.
Predpremaz za prionjivost kod viših zahtjeva prije nanošenja samorazljevajuće mase za izravnavanje podova i također kao predpremaz kod ljepljenja pločica na stare nosive pločice. RÖFIX AP 320 predpremaz za prionjivost mora biti potpuno osušen (povezan). Za izbjegavanje mogućih zaprljanja koja mogu smanjiti prionjivost, preporučuje se nastavak nanošenja obloge ili sljedećeg sloja, u što kraćem vremenskom periodu.

Svojstva:
Bez razrjeđivača i bez omekšivača
Smanjuje i ujednačava upojnost
Poboljšava prionjivost na glatkim podlogama
Prikladno za podno grijanje
Brzo suši
Univerzalno primjenjivo

Impregnacija (predpremaz) za prionjivost keramike 5 L - ROFIX AP 320

Rofix AP 320 5 L

Šifra proizvoda: 80440008

Informacije i podrška kupcima

prodaja@ikoma.hr +385 43 675 700

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19, subotom od 8 do 15 sati.

Možda će Vam trebati i...