Menu
Šifra: 01010210

Peć (kamin) na drva 10,3 kW - MBS Olymp - crna + gratis pribor LIENBACHER Ares

MBS logo
Peć s lijevanim (gusnatim) ložištem - MBS Olymp, crna peć na drva - lijep dizajn i vrhunske karakteristike i prekrasan pribor za čišćenje i održavanje kamina kao poklon uz kupnju. Peć na drva MBS...[više]

Proizvod nije raspoloživ

Podaci u web trgovini redovito se osvježavaju. Za informacije o raspoloživosti ovoga proizvoda posjetite nas ponovno ili nas kontaktirajte.

Jamstvo 2 godine

Peć s lijevanim (gusnatim) ložištem - MBS Olymp, crna peć na drva - lijep dizajn i vrhunske karakteristike i prekrasan pribor za čišćenje i održavanje kamina kao poklon uz kupnju. 

Peć na drva MBS Olymp, dizajnirana je kako bi osigurala toplinu u Vašem domu. Izrađena je od kvalitetnog lijeva, za ugodno korištenje i jednostavno održavanje. Dugogodišnja tradicija u proizvodnji peći, garancija je kvalitete i dugotrajnosti. MBS Olymp donijet će uštede Vašem kućanstvu.

Tehničke karakteristike:

  • Grijani prostor: 60 – 78 m2
  • Masa: 139 kg
  • Nazivna snaga: 10,3 kW
  • Odvod dimnih plinova: fi 120 mm
  • Stupanj iskorištenja: 80 %

Dimenzije:

  • Dimenzije peći (v x š x d): 850 x 580 x 625 mm
  • Dimenzije ložišta (v x š x d):  300 x 290 x 365 mm

Proizvođač: MBS, Smederevo – proizvodnja temeljena na tradicionalnim vrijednostima, s konstantnim tehnološkim inovacijama.

Informacije i podrška

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do petka 8 - 19, subotom 8 - 14 sati.

Možda će Vam trebati i...

Akcija
Peći i kamini na drva
825,80 € - 18 %
677,15 € / kom
Brza dostava - već od 25.7.2024.