Pribor za čišćenje i održavanje peći, kotlova i kamina - LIENBACHER Apolon

323,89 kn / komad 359,88 kn - 10%

Dostava Cijena dostave prikazana je u pregledu košarice, prije zaključivanja narudžbe. Dodajte u košaricu sve željene proizvode, zatim u pregledu košarice upišite broj pošte mjesta za dostavu robe. Cijena dostave za Vašu narudžbu automatski će se prikazati u košarici.

Iskazana je cijena s popustom za jednokratno plaćanje Robu dostavljamo na području Europske unije Sigurno plaćanje internetskim bankarstvom, uplatnicom, pouzećem, gotovinom ili karticama do 36 rata U cijenu je uračunato 25% PDV-a Povrat robe moguć je u roku od 14 dana.

Hrvatska Slovenija Austrija Njemačka Europska unija MasterCard Maestro Visa Premium Visa Diners Discover

Pribor za učinkovito održavanje kamina Apolon oduševit će Vas svojim prekrasnim dizajnom. Osim što će Vam olakšati održavanje kamina, postat će važan detalj bilo koje prostorije!


TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

• Pribor sadrži: žarač, lopata, držač briketa, metlica
• Proizvođač: Lienbacher
• Model: Apolon
• Materijal: mesing
• Boja: srebrna:
• Dimenzije (Š x V): 24 x 63 cm
• Težina: 3,9 kg

Art. No: 21.02.631.2


Redovno održavanje kamina i peći doprinosi boljem i čišćem sagorijevanju drva, olakšava korištenje i produžuje dugotrajnost!


Savjet za uklanjanje čađe sa stakla: Navlaženi novinski papir namočite u pepeo i protrljajte ga o staklo, čađa će se lagano otpustiti sa stakla i moći ćete jednostavno suhim komadom papira ukloniti čestice sa stakla.

Savjet za pražnjenje pepela: Pepeo uvijek praznite u metalnu posudu s poklopcem i pritom budite vrlo oprezni. Čišćenje kamina i peći od pepela je vrlo važno, ali korisno je ostaviti sloj pepela na dnu zbog toplinske zaštite.

Pribor za čišćenje i održavanje peći, kotlova i kamina - LIENBACHER Apolon

Lienbacher

Šifra proizvoda: 01960009
Kataloški broj: 21.02.631.2

Informacije i podrška kupcima

prodaja@ikoma.hr +385 43 675 700

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19, subotom od 8 do 15 sati.

Možda će Vam trebati i...