Plinski bojler, protočni - VAILLANT atmoMAG 144/1 Z (H-SEE) - na dimnjak

1.983,38 kn / komad 2.203,75 kn - 10%
RASPLOŽIVO - NA SKLADIŠTU
Predviđeni rok dostave na Vašu adresu:
Hrvatska 17.12.2019. - 20.12.2019.
Slovenija 18.12.2019. - 23.12.2019.
AT,DE,EU 19.12.2019. - 25.12.2019.

Dostava Cijena dostave prikazana je u pregledu košarice, prije zaključivanja narudžbe. Dodajte u košaricu sve željene proizvode, zatim u pregledu košarice upišite broj pošte mjesta za dostavu robe. Cijena dostave za Vašu narudžbu automatski će se prikazati u košarici.

Iskazana je cijena s popustom za jednokratno plaćanje Robu dostavljamo na području Europske unije Sigurno plaćanje internetskim bankarstvom, uplatnicom, pouzećem, gotovinom ili karticama do 24 rate U cijenu je uračunato 25% PDV-a Povrat robe moguć je u roku od 14 dana.

Hrvatska Slovenija Austrija Njemačka Europska unija American Express MasterCard Maestro Visa Diners Discover

Plinski protočni grijač vode (bojler) VAILLANTatmoMAG s pripalnim plamenom (XZ) i protokom tople vode od 14 litara u minuti.
Bojler je tvornički pripremljen za korištenje na zemni plin s mogučnošću preinake na plinsku bocu.

• Plinski protočni grijač vode s priključkom na dimnjak
• Protok tople vode od 14 lit/min
• Izvedba sa pripalnim plamenom (XZ)
• Priključak na dimnjak (atmoMAG)
• Regulator protoka i temperature vode
• Razred energetske učinkovitosti na pripremi PTV: B (za "XZ")

Zagrijavanje vode na načelu protoka

Korištenjem protočnog grijača vode korisniku je na raspolaganju velika udobnost. Zahvaljujući protočnom načelu te modulirajućem plameniku, voda koja protječe zagrijava se na namješetnu konstatnu temperaturu toliko dugo dok se troši topla voda. Protočni grijač smješta se u blizini mjesta potrošnje i neovisno o sustavu grijanja brine o udobnom korištenju vode. Za ispravan rad uređaja potreban je priključak na dimnjak. Prema načinu paljenja plamenika, u ponudi su dvije opcije: sa pripalnim plamenom (XZ) te s direktnim startom(XI). Uređaj s oznakom "mini" je uređaj smnajene dimenzije u odnosu na standardni model.

Možda će Vam trebati i...