Regulacija grijanja VAILLANT multiMATIC VRC 700/6

1.461,38 kn / komad 1.623,75 kn - 10%
Predviđeni rok dostave na Vašu adresu:
Hrvatska 19.10.2021. - 22.10.2021.
Slovenija 20.10.2021. - 25.10.2021.
AT,DE,EU 21.10.2021. - 27.10.2021.

Predviđeni rok podložan je promjenama, a ovisi o odnosu količine svakog pojedinog proizvoda u Vašoj košarici i trenutno raspoložive količine istih proizvoda na našem skladištu. Relevantan predviđeni rok dostave robe je onaj koji je naveden u trenutku zaključivanja narudžbe.

Jamstvo 2 godine

Dostava Cijena dostave prikazana je u pregledu košarice, prije zaključivanja narudžbe. Dodajte u košaricu sve željene proizvode, zatim u pregledu košarice upišite broj pošte mjesta za dostavu robe. Cijena dostave za Vašu narudžbu automatski će se prikazati u košarici.

Iskazana je cijena s popustom za jednokratno plaćanje Robu dostavljamo na području Europske unije Sigurno plaćanje internetskim bankarstvom, uplatnicom, pouzećem, gotovinom ili karticama do 36 rata U cijenu je uračunato 25% PDV-a Povrat robe moguć je u roku od 14 dana.

Hrvatska Slovenija Austrija Njemačka Europska unija MasterCard Maestro Visa Premium Visa Diners Discover

Regulacija grijanja VAILLANT MULTImatic 700/6 - multifunkcionalna automatika za inteligentno upravljanje sustavom grijanja.

Ne prilagođavajte se svom sustavu grijanja, sustav grijanja prilagodite sebi!

Inovativna regulacija grijanja koji upravlja VAILLANT uređajem ovisno o vanjskoj temperaturi, s mogućnošću hidrauličkog proširivanja. Jednostavno upravljanje putem pametnog telefona.

Posebnosti:

  • Inteligentno upravljanje sustavom grijanja, hlađenja, ventilacije, pripreme potrošne tople vode...
  • Veliki tekstualni zaslon s grafičkim prikazom i pozadinskim osvjetljenjem
  • Velik broj posebnih funkcija za maksimalni komfor
  • atmosferski eBUS regulator 
  • triVAI funkcija za optimalnu kontrolu potrošnje 
  • Vremenski programi za krug grijanja pripreme tople vode i recirkulacije
  • Posebne funkcije za maksimalan komfor: program godišnjeg odmora, funkcija provjetravanja, party funkcija, funkcija jednokratnog punjenja spremnika, termička dezinfekcija spremnika, funkcija sušenja estriha, grafički prikaz...

Vaillant - apsolutni lider na području tehnike grijanja u Europi koji svojim korisnicima nudi energetski učinkovite i ekološki prihvatljive sustave grijanja.

Možda će Vam trebati i...