Regulacija grijanja VAILLANT VRS 570 auroMATIC

2.193,75 kn / komad 2.437,50 kn - 10%

Dostava Cijena dostave prikazana je u pregledu košarice, prije zaključivanja narudžbe. Dodajte u košaricu sve željene proizvode, zatim u pregledu košarice upišite broj pošte mjesta za dostavu robe. Cijena dostave za Vašu narudžbu automatski će se prikazati u košarici.

Iskazana je cijena s popustom za jednokratno plaćanje Robu dostavljamo na području Europske unije Sigurno plaćanje internetskim bankarstvom, uplatnicom, pouzećem, gotovinom ili karticama do 36 rata U cijenu je uračunato 25% PDV-a Povrat robe moguć je u roku od 14 dana.

Hrvatska Slovenija Austrija Njemačka Europska unija MasterCard Maestro Visa Premium Visa Diners Discover

Regulacija VAILLANT auroMATIC 570, solarna diferencijalna automatika

Regulator za solarnu pripremu potrošne tople vode i funkciju dogrijavanja prema potrebi, a prikladan je za sustave koji imaju već jedan regulator grijanja. Upravljanje regulacijom je vrlo jednostavno. Individualni vremenski programi omogućuju vremensko programiranje funkcije dogrijavanja i cirkulacijske pumpe.

Sklop regulatora sastoji se od dva osjetnika koji prate temperaturu u solarnom spremniku i na kolektoru. Upravljanje radom crpke osigurava maksimalnu efikasnost sustava.
Regulator ima ukupni brojač koji registrira proizvedenu količinu topline.

Programi grijanja vrlo se lako i praktično podešavaju zahvaljujući digitalnom ekranu. Timer sadrži integrirani sat koji se automatski podešava prema ljetnom/zimskom računanju vremena. Time se osigurava da nema neočekivanih prekida u ciklusima grijanja.

Vaillant - apsolutni lider na području tehnike grijanja u Europi koji svojim korisnicima nudi energetski učinkovite i ekološki prihvatljive sustave grijanja.

Možda će Vam trebati i...