Električni kotao za centralno grijanje 27 kW - CENTROMETAL EL-Cm Classic

5.550,01 kn / komad 6.166,68 kn - 10%
RASPOLOŽIVO U ROKU OD 5 RADNIH DANA
Predviđeni rok dostave na Vašu adresu:
Hrvatska 1.8.2019. - 5.8.2019.
Slovenija 2.8.2019. - 7.8.2019.
AT,DE,EU 5.8.2019. - 9.8.2019.

Dostava Cijena dostave prikazana je u pregledu košarice, prije zaključivanja narudžbe. Dodajte u košaricu sve željene proizvode, zatim u pregledu košarice upišite broj pošte mjesta za dostavu robe. Cijena dostave za Vašu narudžbu automatski će se prikazati u košarici.

Iskazana je cijena s popustom za jednokratno plaćanje Robu dostavljamo na području Europske unije Sigurno plaćanje internetskim bankarstvom, uplatnicom, pouzećem, gotovinom ili karticama do 12 rata U cijenu je uračunato 25% PDV-a Povrat robe moguć je u roku od 14 dana.

Hrvatska Slovenija Austrija Njemačka Europska unija American Express MasterCard Maestro Visa Diners Discover

Elekrični kotao Centrometal El-Cm Compact, nazivnog toplinskog učina 27 kW za centralno grijanje.

Kotlovi Centrometal El-Cm predviđeni su za zagrijavanje manjih kuća ili stanova kao samostalni ili kao pomoćni izvor topline na električnu energiju. Danas se sve više koriste i za zagrijavanje potrošne tople vode u akumulacijskim bojlerima, spajanjem na cijevni izmjenjivač bojlera. Kotlovi su opremljeni cirkulacijskom pumpom, ekspanzijskom posudom, modernom modulirajućom digitalnom regulacijom te potrebnim sigurnosnim elementima. Bešuman rad i moderan dizajn čini ih prihvatljivim za ugradnju u bilo koji dio kuće ili stana, tim više što ne zahtijevaju ventilaciju ili dimnjak. Korištenje modernih tehnologija izrade, kvalitetnih materijala gradnje te provjerenih tehničkih rješenja koja uključuju i sve prednosti modulirajuće regulacije rada elektrogrijača, čine ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu. Proizvedeni su u skladu s normom ISO 9001:2008.

KARAKTERISTIKE KOTLOVA El-Cm Compact:

• Toplovodni kotao predviđen za grijanje na električnu energiju, nazivnog toplinskog učina 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24 i 27 kW.
• U elektro kotlove serijski se ugrađuje: cirkulacijska pumpa, ekspanzijska posuda, sigurnosni elementi (sigurnosni ventil, sigurnosni termostat i tlačna sklopka), slavina za punjenje i pražnjenje te modulirajuća digitalna regulacija.
• Modulirajuća digitalna regulacija optimalno vodi rad elektrogrijača tako da optimizira potrošnju električne energije sa učinom elektro kotla.
• Bešuman rad, moderan dizajn i male dimenzije čine ih prihvatljivim za ugradnju u bilo koji dio kuće ili stana, tim više što ne zahtijevaju niti ventilaciju niti dimnjak.
• Male su težine i jednostavno se ugrađuju.
• Kotao El-Cm Compact 6 kW moguće je priključiti i na jednofazni električni priključak.
• Kotlovi El-Cm Compact su kao “kotlovnice” u malom, jer su im svi bitni dijelovi integrirani u kompaktno kućište.
• Ekološki su potpuno prihvatljivi.
• Kotlovi su proizvedeni u skladu s normom ISO 9001:2008.

Električni kotao za centralno grijanje 27 kW - CENTROMETAL EL-Cm Classic

Centrometal EL-Cm Compact 27 kW

Šifra proizvoda: 04094337

Informacije i podrška kupcima

prodaja@ikoma.hr +385 43 675 700

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do subote od 8 do 16 sati.

Možda će Vam trebati i...