Menu
Šifra: 70680100

Sljemeno grebena traka, crna 30 cm x 5 m - EUROVENT Roll Alu

Sljemeno grebena traka, antracit 30 cm x 5 m - EUROVENT Roll Alu Eurovent®ROLL ALU je jednoslojna ventilirajuća traka za vodoravne i istaknute grebene krovova. Napravljena je od profilirane...[više]
18,44 € - 10 %
16,60 / kom
Raspoloživo: 22 kom
Brza dostava na vašu adresu već od:
Hrvatska Hrvatska 27.6.2024. - 2.7.2024.
Slovenija Slovenija 28.6.2024. - 3.7.2024.
Europska unija AT,DE,EU 1.7.2024. - 5.7.2024.

Sljemeno grebena traka, antracit 30 cm x 5 m - EUROVENT Roll Alu

Eurovent®ROLL ALU je jednoslojna ventilirajuća traka za vodoravne i istaknute grebene krovova. Napravljena je od profilirane aluminijske ploče sa specijalnim ventilirajućim otvorima.

Eurovent® ROLL ALU je prvoklasni proizvod i označen je s originalnom naljepnicom.

Primjena:

Eurovent® ROLL ALU traka za grebene se koristi kao element za brtvljenje i provjetravanje u skoro svim vrstama krovova. Štiti krov sa strane grebena krova, sprečavajući prodiranje snijega, kiše, vlage i prašine. Ima visoku razinu zrako-propusnosti što osigurava pravilno provjetravanje kosog krova i izbacivanje vlage iz toplinske izolacije i ispod krova. Služi kao zaštita potkrovlja tijekom izrade krova, a nakon zatvaranja krova sprečava prodiranje vlage i padalina (kiša, snijeg, magla) ispod krova. Visoka kvaliteta proizvoda Eurovent® ROLL ALU kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.

Proizvođač: Eurovent - više od dvadeset godina iskustva u proizvodnji i distribuciji krovne opreme.

Informacije i podrška

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do petka 8 - 19, subotom 8 - 14 sati.

Možda će Vam trebati i...