Držač sljemeno grebene letve, s krilcima

4,43 kn / komad 4,93 kn - 10%
Predviđeni rok dostave na Vašu adresu:
Hrvatska 2.6.2020. - 8.6.2020.
Slovenija 4.6.2020. - 9.6.2020.
AT,DE,EU 5.6.2020. - 12.6.2020.

Rok dostave podložan je promjenama, a ovisi o odnosu količine svakog pojedinog proizvoda u Vašoj košarici i trenutno raspoložive količine istih proizvoda na našem skladištu. Relevantan predviđeni rok dostave robe je onaj koji je naveden u trenutku zaključivanja narudžbe.

Dostava Cijena dostave prikazana je u pregledu košarice, prije zaključivanja narudžbe. Dodajte u košaricu sve željene proizvode, zatim u pregledu košarice upišite broj pošte mjesta za dostavu robe. Cijena dostave za Vašu narudžbu automatski će se prikazati u košarici.

Iskazana je cijena s popustom za jednokratno plaćanje Robu dostavljamo na području Europske unije Sigurno plaćanje internetskim bankarstvom, uplatnicom, pouzećem, gotovinom ili karticama do 24 rate U cijenu je uračunato 25% PDV-a Povrat robe moguć je u roku od 14 dana.

Hrvatska Slovenija Austrija Njemačka Europska unija MasterCard Maestro Visa Premium Visa Diners Discover

Eurovent®FIX B je u cijelosti napravljen od pocinčanog čelika. Koristi se kao fiksirajući element sljemene i grebene letve na provjetravanim kosim krovovima. Proizvod je vrlo izdržljiv i otporan na dugoročne vremenske utjecaje kao što su UV zračenje, mraz, kiša, vlaga i procesi starenja.
Eurovent® FIX B je prvoklasni proizvod i označen je s originalnom naljepnicom.

Primjena:

Eurovent®FIX B se koristi kao fiksirajući i potporni element sljemene i grebene letve. Zahvaljujući ovom držaču postavljanje letvi je je brzo i jednostavno. Struktura držača omogućuje namještanje njegove visine ugradnje dok njegova savitljivost omogućuje prilagodbu u raznim izvedbama sljemena. Visoka kvaliteta proizvoda Eurovent®FIX B kupcima jamči sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.
Šifra proizvoda: 70720001

Informacije i podrška kupcima

prodaja@ikoma.hr +385 43 675 700

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do subote od 8 do 16 sati.

Možda će Vam trebati i...