Sljemeno grebena traka, crvena 30 cm x 5 m - EUROVENT Roll Alu

124,99 kn / komad 138,88 kn - 10%
Preostala raspoloživa količina: 43 komad
Predviđeni rok dostave na Vašu adresu:
Hrvatska 3.8.2021. - 9.8.2021.
Slovenija 4.8.2021. - 10.8.2021.
AT,DE,EU 6.8.2021. - 12.8.2021.

Predviđeni rok podložan je promjenama, a ovisi o odnosu količine svakog pojedinog proizvoda u Vašoj košarici i trenutno raspoložive količine istih proizvoda na našem skladištu. Relevantan predviđeni rok dostave robe je onaj koji je naveden u trenutku zaključivanja narudžbe.

Dostava Cijena dostave prikazana je u pregledu košarice, prije zaključivanja narudžbe. Dodajte u košaricu sve željene proizvode, zatim u pregledu košarice upišite broj pošte mjesta za dostavu robe. Cijena dostave za Vašu narudžbu automatski će se prikazati u košarici.

Iskazana je cijena s popustom za jednokratno plaćanje Robu dostavljamo na području Europske unije Sigurno plaćanje internetskim bankarstvom, uplatnicom, pouzećem, gotovinom ili karticama do 36 rata U cijenu je uračunato 25% PDV-a Povrat robe moguć je u roku od 14 dana.

Hrvatska Slovenija Austrija Njemačka Europska unija MasterCard Maestro Visa Premium Visa Diners Discover

Sljemeno grebena traka, crvena 30 cm x 5 m - EUROVENT Roll Alu

Eurovent®ROLL ALU je jednoslojna ventilirajuća traka za vodoravne i istaknute grebene krovova. Napravljena je od profilirane aluminijske ploče sa specijalnim ventilirajućim otvorima.

Eurovent® ROLL ALU je prvoklasni proizvod i označen je s originalnom naljepnicom.

Primjena:

Eurovent® ROLL ALU traka za grebene se koristi kao element za brtvljenje i provjetravanje u skoro svim vrstama krovova. Štiti krov sa strane grebena krova, sprečavajući prodiranje snijega, kiše, vlage i prašine. Ima visoku razinu zrako-propusnosti što osigurava pravilno provjetravanje kosog krova i izbacivanje vlage iz toplinske izolacije i ispod krova. Služi kao zaštita potkrovlja tijekom izrade krova, a nakon zatvaranja krova sprečava prodiranje vlage i padalina (kiša, snijeg, magla) ispod krova. Visoka kvaliteta proizvoda Eurovent® ROLL ALU kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.

Proizvođač: Eurovent - više od dvadeset godina iskustva u proizvodnji i distribuciji krovne opreme.

Sljemeno grebena traka, crvena 30 cm x 5 m - EUROVENT Roll Alu

Eurovent Roll Alu crvena 30 cm

Šifra proizvoda: 70680101

Informacije i podrška kupcima

prodaja@ikoma.hr +385 43 675 700

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do petka od 8 do 19, subotom od 8 do 15 sati.

Možda će Vam trebati i...