Sljemeno grebena traka, crvena 31 cm x 5 m - EUROVENT Roll Eco

94,96 kn / komad 105,51 kn - 10%
RASPLOŽIVO - NA SKLADIŠTU
Predviđeni rok dostave na Vašu adresu:
Hrvatska 18.2.2020. - 21.2.2020.
Slovenija 19.2.2020. - 24.2.2020.
AT,DE,EU 20.2.2020. - 26.2.2020.

Dostava Cijena dostave prikazana je u pregledu košarice, prije zaključivanja narudžbe. Dodajte u košaricu sve željene proizvode, zatim u pregledu košarice upišite broj pošte mjesta za dostavu robe. Cijena dostave za Vašu narudžbu automatski će se prikazati u košarici.

Iskazana je cijena s popustom za jednokratno plaćanje Robu dostavljamo na području Europske unije Sigurno plaćanje internetskim bankarstvom, uplatnicom, pouzećem, gotovinom ili karticama do 24 rate U cijenu je uračunato 25% PDV-a Povrat robe moguć je u roku od 14 dana.

Hrvatska Slovenija Austrija Njemačka Europska unija MasterCard Maestro Visa Premium Visa Diners Discover

Sljemeno grebena traka, crvena 31 cm x 5 m - EUROVENT Roll Eco

Eurovent®ROLL ECO je jednoslojna ventilirajuća traka za vodoravne i istaknute grebene krovova. Napravljena je od profilirane aluminijske ploče, termički otvrdnutih polipropilenskih vlakana i butil samoljepljive trake. Dodatno, spoj aluminijske ploče i polipropilenskog vlakna je ojačan sa specijalnim tkanjem što produžuje radni vijek proizvoda.

Eurovent® ROLL ECO je prvoklasni proizvod i označen je s originalnom naljepnicom.

Primjena:

Eurovent® ROLL ECO traka za grebene se koristi kao element za brtvljenje i provjetravanje u skoro svim vrstama krovova. Štiti krov sa strane grebena krova, sprečavajući prodiranje snijega, kiše, vlage i prašine. Ima visoku razinu zrako-propusnosti što osigurava pravilno provjetravanje kosog krova i izbacivanje vlage iz toplinske izolacije i ispod krova. Služi kao zaštita potkrovlja tijekom izrade krova, a nakon zatvaranja krova sprečava prodiranje vlage i padalina (kiša, snijeg, magla) ispod krova. Visoka kvaliteta proizvoda Eurovent® ROLL ECO kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.

Proizvođač: Eurovent - više od dvadeset godina iskustva u proizvodnji i distribuciji krovne opreme.

Sljemeno grebena traka, crvena 31 cm x 5 m - EUROVENT Roll Eco

Eurovent Roll Eco crvena 31 cm

Šifra proizvoda: 70680005

Informacije i podrška kupcima

prodaja@ikoma.hr +385 43 675 700

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do subote od 8 do 16 sati.

Možda će Vam trebati i...