Snjegobran za crijep BIBER, bordo

5,72 kn / komad 6,35 kn - 10%
Minimalna količina (pakiranje): 100 komad (571,50 kn)
Predviđeni rok dostave na Vašu adresu:
Hrvatska 17.8.2020. - 20.8.2020.
Slovenija 18.8.2020. - 21.8.2020.
AT,DE,EU 19.8.2020. - 25.8.2020.

Rok dostave podložan je promjenama, a ovisi o odnosu količine svakog pojedinog proizvoda u Vašoj košarici i trenutno raspoložive količine istih proizvoda na našem skladištu. Relevantan predviđeni rok dostave robe je onaj koji je naveden u trenutku zaključivanja narudžbe.

Dostava Cijena dostave prikazana je u pregledu košarice, prije zaključivanja narudžbe. Dodajte u košaricu sve željene proizvode, zatim u pregledu košarice upišite broj pošte mjesta za dostavu robe. Cijena dostave za Vašu narudžbu automatski će se prikazati u košarici.

Iskazana je cijena s popustom za jednokratno plaćanje Robu dostavljamo na području Europske unije Sigurno plaćanje internetskim bankarstvom, uplatnicom, pouzećem, gotovinom ili karticama do 24 rate U cijenu je uračunato 25% PDV-a Povrat robe moguć je u roku od 14 dana.

Hrvatska Slovenija Austrija Njemačka Europska unija MasterCard Maestro Visa Premium Visa Diners Discover

Eurovent® SNOWSTOP je napravljena od pocinčanog čelika, potpuno presvučena s poliesterskim premazom. Koristi se za razbijanje velikih komada snijega koji se spušta s vrha do nadstrešnice. Proizvod je otporan na dugotrajno djelovanje vremenskih uvjeta kao što su UV zračenje, mraz, kiša, vlaga i procesi starenja.

PRIMJENA:
Eurovent® SNOWSTOP se koristi na kosim krovovima kao element za razbijanje velikih komada snijega – kao snježna barijera. Zahvaljujući njoj veliki komadi snijega koji se spuštaju s krova se razbijaju u manje komade i ne predstavljaju opasnost za ljude koji se nalaze u blizini. Visoka kvaliteta proizvoda Eurovent® SNOWSTOP kupcima jamči miran san, sigurnost i jamstvo trajnosti i zdrave atmosfere u njihovim domovima.
Snjegobran za crijep BIBER, bordo

bordo

Šifra proizvoda: 70710002

Informacije i podrška kupcima

prodaja@ikoma.hr +385 43 675 700

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do subote od 8 do 16 sati.

Možda će Vam trebati i...