OBAVIJEST

Sukladno Odluci o prevenciji širenja virusa COVID-19 prilagodili smo poslovanje novonastaloj situaciji i poduzeli sve potrebne mjere i radnje kako bismo pridonijeli suzbijanju ove pandemije. Više informacija pronađite ovdje.

IKOMA web trgovina otvorena je za sve vaše narudžbe. Robu dostavljamo u rokovima naznačenima uz proizvode.

Ljepilo za lijepljenje gipsanih (knauf) ploča 25 kg - SINIAT Nida Boardfix

2,21 kn / kilogram 2,45 kn - 10%
Minimalna količina (pakiranje): 25 kilogram (55,13 kn)
RASPLOŽIVO - NA SKLADIŠTU
Predviđeni rok dostave na Vašu adresu:
Hrvatska 14.4.2020. - 17.4.2020.
Slovenija 15.4.2020. - 20.4.2020.
AT,DE,EU 16.4.2020. - 22.4.2020.

Dostava Cijena dostave prikazana je u pregledu košarice, prije zaključivanja narudžbe. Dodajte u košaricu sve željene proizvode, zatim u pregledu košarice upišite broj pošte mjesta za dostavu robe. Cijena dostave za Vašu narudžbu automatski će se prikazati u košarici.

Iskazana je cijena s popustom za jednokratno plaćanje Robu dostavljamo na području Europske unije Sigurno plaćanje internetskim bankarstvom, uplatnicom, pouzećem, gotovinom ili karticama do 24 rate U cijenu je uračunato 25% PDV-a Povrat robe moguć je u roku od 14 dana.

Hrvatska Slovenija Austrija Njemačka Europska unija MasterCard Maestro Visa Premium Visa Diners Discover

Ljepilo NIDA Boardfix (25 kg) za lijepljenje gips kartonskih ploča (siniat, knauf ili rigips) na čvrstu podlogu.

Gipsane (knauf) ploče debljine 12,5 mm pričvršćuju se Boardfix ljepilom na masivne zidove (grub zid od opeke, blokova ili betona) kao suhi mort. Zid se prekriva punom visinom, od poda do plafona, što se najlakše postiže knauf pločama u jednom komadu jer su im dimenzije prilagođene standardnim visinama etaže. Ovaj postupak za suho postavljanje nije prikladan za vlažne zidove ni za poboljšanje zvučne i toplotne zaštite jer krut spoj ploče i zida omogućava prenos vlage i pojavu zvučnog ili toplotnog mosta.

lnstalacije se postavljaju na zid prije pričvršćenja ploča. Razvodne kutije, prekidači i utičnice postavljaju se tako da im vanjski rub ostaje oko 2 cm ispred zida. Točnim mjerenjem njihovog položaja određuju se potrebni otvori u Rigips ili Knauf pločama. Skrojene ploče moraju biti 15 mm kraće od visine zida koji pokrivaju (visina zida-15 mm). Na poleđini, po mjeri izrezane rigips ploče, nanosi se Boardfix ljepilo pripremljeno prema tvorničkom uputstvu otisnutom na vreći.

Utrošak: oko 5 kg/m2

Proizvođač: SINIAT, vodeći globalni proizvođač materijala za suhu gradnju, član Etex Building Performance grupacije.

Ljepilo za lijepljenje gipsanih (knauf) ploča 25 kg - SINIAT Nida Boardfix

Siniat Nida Boardfix 25 kg

Šifra proizvoda: 64200018

Informacije i podrška kupcima

prodaja@ikoma.hr +385 43 675 700

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do subote od 8 do 16 sati.

Možda će Vam trebati i...