Ugradbeni vodokotlić - GROHE Rapid, komplet 2 u 1
Šifra proizvoda: 56250003
Grohe
Ugradbeni podžbukni vodokotlić Grohe Rapid - upute za montažu - Preuzmite PDF dokument Ugradbeni podžbukni vodokotlić Grohe Rapid - upute za montažu

Informacije i podrška

Trebate dodatne informacije o proizvodima, uslugama, rokovima isporuke, načinu i cijeni dostave robe ili statusu Vaše narudžbe? Imate prijedlog, prigovor ili reklamaciju?

Molimo kontaktirajte nas e-mailom ili telefonom.
Radno vrijeme pozivnog centra: od ponedjeljka do subote od 8 do 16 sati.

Ugradbeni vodokotlić - GROHE Rapid, komplet 2 u 1

RASPLOŽIVO - NA SKLADIŠTU

Predviđeni rok dostave na Vašu adresu:

HR 28.8.2017. - 30.8.2017.
SI 29.8.2017. - 1.9.2017.
EU 30.8.2017. - 5.9.2017.

1.170,54 kn - 18% 959,84 kn

komplet Dodaj u košaricu

Trošak dostave iskazan je u pregledu narudžbe (košarice) Dostava na području Europske unije Sigurno plaćanje internetskim bankarstvom, uplatnicom, pouzećem, gotovinom ili karticama do 12 rata U cijenu je uračunato 25% PDV-a Cijene su ažurirane 24.8.2017.

Hrvatska Slovenija Austrija Njemačka Europska unija

American Express MasterCard Maestro Visa Diners Discover

Podžbukni ugradbeni vodokotlić Grohe Dal Rapid SL, set 2 u 1.

GROHE RAPID, instalacijski set za WC.
Gotovi instalacijski set za ugradnju podžbuknog uzidnog vodokotlića GROHE RAPID sadrži:

• Ugradbeni podžbukni vodokotlić GROHE RAPID SL (38528)
• Bijela tipka za aktiviranje Skate Air (38505SH)

Komplet ne sadrži Grohe držač vodokotlića 3855800M, koji se može dodatno kupiti ili se vodokotlić može pričvrstiti navojnom šipkom.

Grohe Rapid SL instalacijski set za WC, značajke:

• Instalacijska visina 1.20 m
• Podesivost 6 - 9 litara
• Pneumatski odljevni ventil s tri načina djelovanja: dvokoličinsko, start/stop ili neprekidno djelovanje
• Za nazidne instalacije ili za instalacije na pregradnim zidovima: čelični okvir, samostojeći za suho obzidavanje, unaprijed sve spojeno s fiksiranim spojnicama
• Za pojedinačnu ili instalaciju s profilima
• 2 WC vijka za fiksiranje
• Udaljenost fiksirajućih vijaka 180/230 mm
• Fiksirajuća naprava za keramiku
• Odvodna pregibna cijev O 80 mm
• Reduktor O 80/100 mm
• Set spojnica za ulaz i izlaz vode
• Opskrba vode s lijeva/desna, s vrha ili iz stražnjeg dijela
• Niskošumno (klasa I prema njemačkoj klasifikaciji buke)
• Izolirano protiv kondenzacije
• Priključak vode 1/2" s integriranim kutnim ventilom i jedinicom za fleksibilbu cijev
• Skrativa reviziona kutija, sa zaštitom za vrijeme građevinskih radova, za vertikalnu ili horizontalnu primjenu.

GROHE Rapid SL je prvoklasni instalacijski sustav koji nudi vrhunske funkcije i karakteristike.
GROHE Rapid SL sustav pruža vam slobodu da sami dizajnirate svoju kupaonicu, donoseći sigurnu i brzu metodu instalacije zidnih umivaonika, bidea, pisoara i WC-a.
Dostupan u tri različite instalacijske visine, svaki okvir dolazi prethodno složen s keramikom za učvršćivanje sanitarija te je prošao stroge testove. GROHE okviri za WC testirani su na težinu od 400 kg.

Sanitarni sustavi - nadahnuta rješenja za sanitarije

Kreirajte aerodinamičnu suvremenu kupaonicu s GROHE asortimanom podžbuknih instalacija i sustava za ispiranje.
Stil života se mijenja i tehnološki napredak kupaonice je od čisto funkcionalnog prostora pretvorio u najugodnije i najuzbudljivije prostorije u kući. Želja GROHE-a za kreiranjem prostora koji je i opuštajući, i visoko funkcionalan, vodlia je GROHE prema aerodinamičnim prostorima za kupanje, gdje su vidljivi samo lijepi i ključni komadi. GROHE asortiman sanitarnih sustava dopušta vam da kreirate kupaonicu vaših snova, nudeći vam izbor sigurnih načina za fiksiranje zidnih sanitarija te čitav niz naprednih rješenja za ispiranje.

Moderni prostori
Zidne sanitarije daruju moderan izgled i danas su omiljen odabir stilski osviještenih investitora, zamijenjujući umivaonike i WC-e s postoljem. Vizualno, čak će se i najmanja kupaonica doimati većom jer je podni dio čist; a bez neugodnih kutova u kojima se skuplja prljavština, čišćenje je brzo i lako.

Izbor i fleksibilnost
Kakvi god bili veličina i oblik vaše kupaonice, uz GROHE Rapid SL više niste ograničeni na vaša četiri zida. Zahvaljujući našem raznolikom sustavu okvira, postavke i odabir dizajna za vašu novu kupaonicu beskrajni su - jedina je granica vaša mašta. Poluvisoki i visoki zidovi mogu se koristiti ne samo za razdvajanje mokrog i suhog čvora, već kako bi osigurali dodatni prostor za umivaonike i bidee, dok naša kutna rješenja omogućuju korištenje uskih prostora. Podžbukni vodokotlići savršeni su za instalaciju u namještaj ili u udubinu.

Dizajn i tehnologija
Kao i svi GROHE proizvodi, Rapid SL nudi čitav niz drugih prednosti. GROHE podžbukni vodokotlići nevjerojatno su tihi, a to je posebno naglašeno u slučajevima kada je vodokotlić pričvšćen na instalacijski okvir, a ne na zid. Možete birati između ploča za jednostruko ili dvostruko ispiranje, dizajniranih kako bi se uskladile s našim kolekcijama slavina. Odaberite model za dvostruko ispiranje i možete štedjeti vodu koristeći manji volumen vode.

Jednostavna instalacija
Bilo da planirate novi projekt ili samo želite modernizirati postojeću kupaonicu, GROHE Rapid SL okvirni sustav jamči jednostavnu instalaciju. Okvire je moguće ugraditi u pregradni zid ili ih smjestiti ispred zida od cigle ili pregradnog zida - dakle, nema potrebe za trošenjem vremena i novca za razbijanje starih pločica. Okvir je jednostavno osiguran na mjestu tijekom gradnje i preuređenja vaše kupaonice i sakriven iza zida.

Možda će Vam trebati i...